dimarts, 2 de març del 2010

Mars de vida i màgia

Perquè la màgia només és màgia si cadascú la sent diferent, i ja només per això se li hauria de vetar l'entrada al diccionari. Les paraules que són més que lletres no haurien de poder-se descriure amb una formula universal.


Màgia és quan descobreix que no és perfecte, quan veu que no tot el que vol s’aconsegueix. Màgia és quan s’adona que hi ha llàgrimes que no porten enlloc, ni tant sols les que tallen la cara abans de perdre's entre la roba. Màgia és quan sent l’aire que l’hi oprimeix el pit i tot i així no perd de vista el seu camí i continua caminant, encara que sigui amb talons de vidre. Màgia és quan mata els sentiments per arrancar somriures. Màgia és quan es sent perfectament incorrecte i descobreix que tot així pot arribar a qualsevol lloc.

És quan sent que la sang l’hi crema els sentits, l’aire l’asfixia i l’energia es desborda formant mars de vida i màgia.





I tu? Prefereixes la teva pròpia màgia o et quedes amb la del diccionari?



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Adri, màgics són els teus posts que ens iluminen el dia a la resta*

i en un altre ordre de coses, màgia és quan entres en 1 talla menys, bé això no és màgia, això seria un miracle jeje ;-)

ptntsss wapa*Lau

Anònim ha dit...

"És quan sent que la sang l’hi crema els sentits, l’aire l’asfixia i l’energia es desborda formant mars de vida i màgia".

Un exemple, al menys per mi:

http://www.youtube.com/watch?v=FL8aeeSTthQ

Peto Wey!

Unknown ha dit...

Laura, gràcies pel comentari. Ja t'ho vaig dir personalment, però m'encanta, gràcies!! i la talla menys no és màgia, màgia és que estas guapissima amb qualsevol cosa que et posis! Creu-me, és cert! ;)

Weyyyy!!! Et vaig dir que la cançó m'encantava, em coneixes els gustos musicals com pocs, i sempre que me'n recomanes de noves em sorprenen. És bonissima, quina ràbia no saber-la abans, no deixis de recomanar-me musiques i pel·lícules, sempre la claves!

Gràcies a totes dues, el blog sense gent que hi digui la seva no és res. Petons!!